Contact

Official links:

Obs 1 : Pentru ideile voastre in materie de articole scrise sau ce doriti voi sa vedeti pe blog/YouTube, va rog sa  completati formularul de mai jos. Promit sa raspund cerintelor voastre cat de repede pot 😉

 

 

Every day i will respond to your demanding messages ! Use contact form from above 🙂

Obs 2: For services like: making video reviews, testing normal (not weird) products and writing posts about them, singing some covers or other media services contact me at: ask.roxanatucmeanublog@yahoo.com

Copyrights reserved for the followings ( Ce nu ai voie ) :

  • sa imi furi pozele personale, pe cele care nu imi apartin le impart, dar cu mentionare autor ( feedback please pentru personale )

  • sa imi furi identitatea, sa imi copiezi articolele pe de-antregul… poti lua o mica parte dintr-un articol, apoi sa mentionezi blogul si sa iti continui propriile idei!

Notes :

  • mai pun si poze de pe alte site-uri insa mentionez ca sursele sunt urmatoarele: weheartit.com, pinterest.com, Google Images si personale a.k.a. © Daily Talks !!!

  • parerile personale sunt ale mele asa ca respecta-le si formuleaza-ti propria parere, nu ma judeca pentru ca nu ma cunosti cu adevarat!

  • daca fac parteneriat pentru concursuri, review-uri, postez sursa si fac review personal

To be continued…


Anunțuri