Un sfat sanatos: adopta o pisica | Daily Talks w/ Rocsee

Play: 

 

Buna si buna! 🙂

Am citit pe un site, sfatulparintilor.ro urmatoarele lucruri:

Karen Allen, cercetator in medicina la Universitatea Buffalo (Statele Unite), afirma ca „pisica joaca rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului”. O pisica in casa inseamna, deci, scaderea tensiunii arteriale  – ca urmare – si a riscurilor unei boli cardiace.

😲🤔

largeLucrul bun este ca noua, as a family, ne plac pisicile! Si oricum ne dorim una, dar noi credem ca o pisica nu este acel ceva care te destreseaza sau cum mai spun ai’ batrani ca sunt purtatoare de boli, par prin casa si cate si mai cate (stii tu, persoanele acelea care ar face orice sa te impiedice in a-ti lua orice animal, pasare etc. pe motiv ca devi sluga lor si nimic bun nu iti aduce, chiar strica si lucrurile prin casa) dar pisicile sunt bune prietene ale oamenilor, ca orice animal/pasare/etc. pe care il iei sa faca parte din familia ta!

Noi suntem de acord cu adoptia de animale sau cu primitul lor din partea apropiatilor sau a prietenilor sau daca este de cumparat, tot la prieteni as apela, dar nu as mai cumpara animale de la pet shops sau orice magazin de animale, desi cand eram mai mica asa am facut, pentru ca nu stiam pe atunci de adoptia animalelor, nici nu cred ca existau astfel de chestii…

Asadar, adoptati, in loc sa cumparati! 🙂

Honey, we need a cat! 😛

💄👄💋😸🐕🐦


See also:

Anunțuri

Parerea ta, despre ce am scris in articol, conteaza ! Hai sa discutam :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s