Pana la aeroport, te mananca sfintii! | Daily Talks ✍ Rocsee

Play this: 

Buna si buna! 🙂

Mi s-a parut intotdeauna interesant ca in cazul in care mergi cu avionul in strainatate, la intoarcerea in tara pare ca nu poti parcurge un metru in mai putin de o ora! Ma tot nemultumeste faptul asta si vreau sa va intreb daca nu cumva pe aceste meleaguri mioritice s-a turnat cu asfalt special care nu permite deplasarea…

Este bine, cel putin, ca exista si servicii care fac cinste unui domeniu problematic:
transportul.

Exista o companie care tine cont de programul zborurilor si conecteaza, prin curse de transport, marile aeroporturi de localitatile invecinate sau nu prea.
Adica iesi din casa, te preia o masina sa te duca repede si confortabil la aeroport, zbori pana unde ai treaba sau pana unde doresti sa te relaxezi in sejur si cand te intorci in Romania stii sigur ca de la aeroport, vei fi preluat/a de cineva si vei parcurge distanta pana la localitatea ta deosebit de repede, in confort deplin si fara sa te mai ingrijorezi daca suvenirurile fragile din strainatate mai ajung intregi acasa sau nu, fara sa mai prelungesti oboseala de pe drum.
Iata ceea ce numesc eu o experienta turistica grozava sau o calatorie de afaceri corespunzatoare!
http://www.transfero.ro
Nu cred ca sunt nerealista atunci cand declar ca am pretentia ca serviciile acestea de transfer aeroport sa fie intalnite la toate aeroporturile, indiferent daca sunt mari sau mici!
Pur si simplu, m-am saturat sa vad rude trezite cu noaptea in cap pentru a-i conduce pe ceilalti la aeroport. M-am saturat ca taximetristii sa profite de nestiutori si sa faca drumul spre aeroport sau dinspre aeroport unul imposibil si plin de nervi si foarte scump, pe deasupra. Nici uber nu este intotdeauna o solutie, in acest caz nici nu poate fi adus in discutie…

Un sejur intr-un loc in care toate merg struna nu poate incepe cu nervi si agitatie, nici nu se poate termina cu asta. Sper ca in aceasta vara sa se umple tara de rute de transport cu capat de traseu stabilit la aeroport ;).

Nu ati vrea si voi asta?

Alegeti serviciile cele mai bune! Eu am facut-o deja! ❤

💄👄💋🚌


See also:

Anunțuri

Parerea ta, despre ce am scris in articol, conteaza ! Hai sa discutam :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s