Parerile mele sincere despre Eurovision 2017 ! | Daily Talks w/ Rocsee

Hit play !

Buna si buna! 🙂

largeAm ramas cu un gust amar dupa Eurovisionul de aseara si l-am rugat pe sot sa ma lase sa scriu eu acum iar el saptamana viitoare ceea ce voia sa scrie astazi … ziceam de gustul amar ramas dupa incheierea acestui concurs muzical international si nu pentru ca a castigat Portugalia, nu comentez asta acum desi a existat un moment mai neplacut dupa castigarea Eurovisionului, felicitari Portugaliei! Nici ca ai nostri au reusit sa ia locul 7, ca stim si noi jocurile geo-politice dintre tari iar noi suntem clar defavorizati si daca am merge cu Andra sau Delia ori alti artisti de talie mare de la noi din tara, insa sunt doua lucruri care mi-au displacut enorm!

Primul lucru si cel mai important este faptul cum au fost acordate cele 12 puncte din partea Romaniei… sa imi spuna si mie cum s-a ajuns la o asa chestie sau cine p***a ma-sii sunt cei din juriul tarisoarei noastre care s-a ocupat de partea asta? In lumea asta in care se stie ca nu prea avem aliati, cei care ne-au mai ramas sunt fratii nostri din Rep. Moldova, deci cum dracu sa dai 12 puncte Olandei ? Pentru ce? Am primit noi ceva de la ei? Sau stiu ei de Romania? Si doar 8 puncte Moldovei? Really? Ne-am lins pe bot la Eurovision 2018… nici de la Moldova nu vom mai primi 12 puncte, ce sa mai zic de restul tarilor! Noi vom fi urmatorii „cei cu 0 puncte” ! Asa va fi… MOLDOVA, PLEASE FORGIVE US! WE SMALL AND STUPID !

Al 2-lea lucru, pe care nu l-am observat doar eu, poate si altii, inca din a doua semifinala, cand oficial Romania si-a facut aparitia pe scena pentru a fi votata mai departe spre finala a fost show-ul cam nepregatit cum trebuie, sau poate as fi vazut altfel ideea de piesa-show… Initial, conceptul de grafica nu mi-a placut prea mult, dar asta este. Pentru Ilinca si Alex Florea, numai de bine si va multumim pentru ca ne-ati facut sa yodel-im, desi mi-ar placea sincer ca la anul sa mearga Romania cu o piesa romaneasca, la fel si pentru celelalte tari, sa se cante in limbile materne, indiferent ca nu vom intelege, ca nu va fi engleza, dar nu va conta, pentru ca au fost tari cu piese in limba lor natala si au castigat voturi serioase, dovada fiind castigatorul portughez ! A fost simpatica scena de final dintre Ilinca si Alex! 🙂

Am tinut sa imi spun si eu parerile, pentru ca ma rodea asta inca de azi-noapte! Multumesc!

Care sunt parerile voastre despre Eurovision 2017 ? Pareri sincere, va rog!


See also:

Anunțuri

Parerea ta, despre ce am scris in articol, conteaza ! Hai sa discutam :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s