Exercitii cardio de facut intr-un spatiu mic | Daily Talks w/ Rocsee

Hit play 🙂 

Buna si buna! 🙂

Eu continui cu raceala dar poate niste exercitii usoare ma mai ajuta sa-mi treaca mai repede 😛 Am si pentru voi, nu doar pentru mine, un set de exercitii numai bune daca ne aflam intr-un spatiu limitat in m² (metri patrati). Acestea sunt urmatoarele:

Pentru un minut stam intr-un picior apoi facem o saritura avand picioarele distantate si mainile pe langa corp. Indoim genunchii, facem saritura pe piciorul drept iar pe piciorul stang il aducem inapoi si mana stanga spre pamant iar pe cea dreapta o miscam in acelasi timp cu piciorul stang. Spatele drept si abdomenul incordat. Nu intinzi mai mult piciorul, decat pana la baza soldului. Schimbi apoi cu celalalt picior si repeti cele de mai sus pentru un alt minut. Pentru un al 3-lea minut alegi pe ce picior mai vrei sa faci un minut. Daca faci timp de 3 minute acest exercitiu, e ok! Daca nu ati inteles cele explicate, va arat mai bine 🤣:

16

Apoi un alt set de 3 minute ar fi asa: Intr-un minut sariti intr-o suflare. Cum vine asta? Cam asa: cu mainile leganate pe langa corp, flexezi picioarele astfel incat cel drept sa ajunga aproape de podea cu genunchiul iar pe cel stang il aduci intr-un unghi de 90°. Pastrezi abdomenul tare si spatele drept (sau macar incerci). Schimbi apoi piciorul si faci cele de mai devreme pentru un alt minut, apoi pentru un al 3-lea minut alegi pe ce picior mai vrei sa faci un minut. Cam asa:15

Un alt set care te poate face sa iti intinzi corpul bine de tot este acesta: pentru un minut incepi prin a sta drept in picioare iar mainile le tii pe langa corp pana ce te ajuti de piciorul drept, mai exact varful piciorului il fixezi de podea iar pe cel stang il ridici lejer de pe podea. Apoi cu ajutorul mainilor, pe care le intinzi in linie dreapta cu coapsele, atingi podeaua ca si cum ai vrea sa te asezi pe burta, dar nu o faci, ci cu bratele faci o flotare apoi te retragi in aceasi pozitie, lasand varful piciorului stang in aer. Pentru un alt minut repeti cele spuse dar schimband piciorul.

13

Pentru urmatorul set faci cele de mai sus dar si fandezi cu piciorul drept aducandu-l intr-un unghi de 90° cam asa, pentru primul minut:

14(1)

Apoi schimbi piciorul pentru un alt minut. Vei lucra mult soldurile, coapsele si abdomenul.

Urmatorul e cu lovire laterala. Adica fixezi mainile pe podea cu bratele intinse si stand pe varfuri ca si cum te-ai pregati de flotari, lovesti cu piciorul drept in laterala opusa rotindu-ti soldul, astfel atingi varfurile degetelor mainii stangi. La fel si cu piciorul stang dar atingi varfurile degetelor mainii drepte, tot prin rotire de sold, pentru un alt minut. Cam asa:

11

 

Ultimul set consta in lovirea animalica in lateral. Ce-o fi si asta? Animalica? Uite asa:

10

Hai ca la ultimul set va descurcati si singuri, nu trebuie sa va mai explic eu ce si cum 😀

Per total, mi se par niste exercitii usoare dar menite sa ne lucreze muschii bine si frumos! La treaba, toata lumea!

Ideile si gif-urile nu-mi apartin, recunosc, am vazut aceste chestii intr-un e-mail primit de la o revista, unde m-am inscris, dar textul da! ❤


See also:

Anunțuri

Parerea ta, despre ce am scris in articol, conteaza ! Hai sa discutam :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s